Puasa Day 25

Dahlah kene balik sendiri. Makan pun kene sendiri jugak. Sedih tak?? Tolonglah sedih uooolsss..aku sedih ni.

Mr. Kay ada kerja kat Genting. Kul 2.30tadi baru pegi. Jadinya for sure dia x sempat nak jemput aku yg habih keje kul 4.30 dibulan pose ni. Sepatutnya harini kitorang ada buka2 pose ngan customer dia kat Bangkok House pulak. Tapi disebabkan tak sempat..makanya dia turun Genting..dia jelah yang gi. Kalau patah balik amik aku kang kul brape pulak nak start makankan. Takpe aku redha...mudah2an lepas ni banyaklah lagi dapat job ye sayang. Demi duit aku tak kesah..kalau korang...korang kesah tak?? Yelah dapat duit shopping lebih sikit..hahahha..mesti korang tak kesahkan..

Semalam hari yang bahagia naik public transport. I got seated all the way from KJ to BTS. Naik bas duduk, naik Putra duduk, naik Star duduk, naik bas ke rumah pun duduk..ah bahagianya aku. Mintak maaflah ye pada sesapa yg kene berdiri semalam...semalam tu hari aku namanya. Day for me to bersenang lenang tido dlm tren.

Sampai area rumah around 6.15..aku cepat2lah ...bukan cepat masak...cepat jalan gi PARAM. Bli ala kadar je. Sampai rumah hidang2...and aku sempat mandi sebab lepas buka nanti aku dah set appointment nak buat facial. So harus disegerakan segalanya. Kalau tak tu..lepas buka nak tunggu lauk turun dululah..nak mandi..nak solat...

Lupa rotate lagi..sebelum makan kene amik gamogen ni dulu. Aku pun dah lupa kewujudan benda alah yg Mr. Kay beli masa aku operate dulu. Dulu ms operate doctor tak recommend aku makan benda ni sebab benda ni akan mempercepatkan pertumbuhan sel2..bla bla bla..sebab masa tu kebetulan dorang jumpa ada tiny thing in my stomach..takut benda tu nanti beranak pulakkan..


Ni bukan kari..tapi asam pedas. Aku amik kuah je

rendang kerang yang kurang sedap jika dicomparekan dengan yg kat dpn pagar rumah..tp yg kat situ dah habis masa aku lalu...

Ikan Kembong Sambal...yang ni sedap

Roti John Daging Black Pepper. Macam2lah korang. Rasanya biasa2 je

No comments: