Sahur

Soon as jalan2 tak dapat baju..perut pun agak lapar. Lately ni aku cepat lapar..walaupun baru setengah jam berbuka. Nak kata x baca bismillah..siap baca doa berbuka lagi tau. Syaiton2 pun dah diikat kuat2..ada sikit hari lagi untuk dibebaskan.

Aku mmg dah lama nak makan kat kedai ni... sebab makanan dia mmg superb, maveles.

Nama Restoran: Anwar Tomyam
Location: Jalan Sheikh Ahmad Yahya, Kg. Baru (masuk ikut Jalan Daud)
Food Type: Thai Food

Ni bukan promosi..bos kedai tu x kasi commission pun kat aku tau..saje je..sharing is caringkan katanya

HIDAGAN ye tuan2 dan puan2..


Brocolli Goreng yang sodap

Otak2 seafood sebelum dibuka..

Otak2 seafood selepas dikoyak-koyakkan secara brutal aluminium foilnya tu. Kata lapar..haruslah ganas sikitkan

Nasi Goreng Cendawan aku. Nasinya agak memek tapi rasanya tetap disitu.

I will never fail to order Otak2 Seafood kat kedai ni. Mmg mantap gila rasanya. Pedas jgn crite ye. Sesapa yg tak tahan pedas tu sila kasi tau kat org yg amik order tu suruh kurangkan barang sebijik dua cili kat dalam tu.

Slalu kalau ode..kalau tak penuh meja tak sah ok. Tapi memandang semalam tu dah dekat kul 12..so buat2lah bertaubat ye makan ditengah malam.

Today I didn't get up to cook for sahur. Kata dah kenyang makan malam tadi. So, wake up at 5.25 just to have a glass of plain water. A glass ke??? rasa mcm a couple of glasses je.

No comments: