Tag - 7 Facts bout Me..

I've been tagged by Aen.
Dah lama jugak tak buat tag2 ni. Dapat tag yg agak simple macam ni oklah..dapat yg panjang berjela2 fenat wo nak pikir & type.

The Rules:
* Link To Your Tagger And Post These Rules On Your Blog.
* Share 7 Facts About Yourself On Your Blog, Some Random, Some Weird.
*Tag 7 People At The End Of Your Post By Leaving Their Names As Well As Links To Their Blogs.
* Let Them Know They Are Tagged By Leaving A Comment On Their Blog.


7 Facts About Me!
I'm a second out of 4 sibling (3 girls & 1 boy)
I'm a mix blooded sbb tu aku ni cam golap yo kan..(Jawa+Indian=Jadian)
I'm married for 4 yrs with a loving & caring Mr. Kay
I'm easy to cry lady..very sensitive and emotional
I'm stubborn (kategori keras dan lembut...)hahaha
I'm a very very simple person
I only have mother on my side & FIL (on Mr. Kay's side) so aku tak merasa kasih sayang MIL ok..kesiankan


Now, 7 Facts about Me, From My Point Of View...
1) I can be so so rajin today...but can easily swing it to so so lazy the next day
2) I hate folding clothes. I will only fold once in 2 weeks. So rajin isn't it??
3) I'm a kind yg hangat2 taik ayam. Kalau nak tu..time ujan ribut pun sanggup kuar cari..tp bile dah dapat aku buat dek je ngan benda tu...sikap yg sangat keji untuk dicontohi ok
4) I can easily feel sympathy to people. Tgk orang jalan tengkot sikit je pun aku dah rasa cam kesian..dan kengkadang benda ni menyusahkan aku tau
5) Aku jenis yg slow kalau nak bersiap. Mandi sekian jam, nak pakai baju..nak mekap..nak sikat rambut..jadi kalau kata nak jumpa someone at 2...by 12.30 tu dah kene siap2
6) Aku ni pelupa yang amat sangat. Terlebih makan semot kot aku ni..hahahah..mcm dah xde lauk lain nak makan semut ni..agak2 kalo buat semut masak cili api sedap tak??
7) Aku rasa aku anak yg baik..(sila muntah ye frenzzz)..yelah sapa lagi nak ckp aku anak yg baik kalo bukan aku sendiri. Aku tak suka tgk Mama nangis and geramnya ngan org yg buat Mama nangis grrrrrrrrrrrrr

I'm tagging
Kak Liea
Kak Plola
Sham
Dekfa
Lieza
Eiyra
Che-Are
Fillanie

1 comment:

~eiyra~ said...

hehe.. nanti kita buat k. .