Birthday Present

Birthday Mr. Kay dah lepas pun dah hari Ahad haritu. Tapi I haven't bought him any present. Dia kata (konon jelah ni..) dia taknak present sume tu. Just belanja dia makan je (as if hari2 biasa dia tk dapat makan..)

Macam2 idea yg Sham & Dekfa kasi. Tapi aku pikir punya pikir punya pikir, dah Nabil suruh LU PIKIRLAH SENDIRI...makanya aku rasa aku NAK BAGI (baru plan nak bagi ye..blum beli pun lagi) jam tangan.

Jam tangan yg Mr. Kay guna skrg ni dah dekat nak 5 tahun umonya. Jam tu kire hantaran time kitorang kawin dulu..tp jam aku still cun melecun lagi..jam Mr. Kay dah rupa mcm jam bli kat pasar malam je.

Please compare these 2 watches. Sangat berbezakan conditionnya..

So, korang rasa tepat tak pilihan aku utk nak hadiahkan jam tangan kat dia?
Patutnya aritu aku ada 2 final decisions. Jam tangan and also sunglass. Sunglass yg aku hadiahkan masa his last birthday tu kan dah hilang masa gi anta cuci keta...tapi tulah..pikir punya pikir punya pikir..aku pilih utk bli jam jelah.

No comments: