Breakfast

Pagi semalam kitorang gi Slim River. Rumah PakNdak adik abah. PakNdak ni lah satu2nye famili member abah yg duduk di luar Melaka & KL.

Sebelum gi jalan jauh harus isi tanki dulu. Macam biasa. Bila Mr. Kay tanya nak makan apa..I'll say soto. Aku tak tau lah apsal aku ni suka sgt ngan soto..kalau ada soto pastu ada lah lagi lauk lain..sorrylah ye lauk yg lain tu. I won't choose u..but I'll go for your friend .. SOTO

Soto yg kekurangan sup. Sendiri tuang sendiri ckp x cukup..

Nilah kedai yg aku gemar sgt sotonya. Kat FoodCourt Bandar Tun Razak. Kedai yg ada liplap tu. Makcik pakai apron kuning tulah tuan kedainya. Kat kedai ni sume self service..amiklah sumenye sendiri..masak & buat air je dorang buat. Melampaulah kan kalau kat kedai pun kene masak sendiri jugak...

Lepas makan kitorang pun bergeraklah ke Slim River

No comments: