Breakfast

Woke up early this morning. First thing in the morning..aku nak cuci dapur. Aku tertumpahkan serbuk nescafe kat lantai..and aku malas nak mop2 ni..so aku bantai cuci je dapur aku tu. Senang dan hasilnya pasti memuaskan.

Then..off we went to the nearest market...mana lagi kalau bukan Pasar Sg. Besi. Nak bli barang basah pulak. Tengahari kang adik bradik ipar aku nak datang. Nantikan apa yg aku nak masak hahahha..mcm hebat je bunyi..tapi hampeh

Sebelum berhempas pulas memilih, membayar dan mengangkut plastik2..adalah amat baik kalau kita mengisi tank yang kosong ni dulu.

Kan dah cakap..kalau kat tempat tu ada soto mesti aku akan pilih that food. Gila obses aku ngan benda ni. Gamba ni sebelum aku letak cili kicapnya..lepas letak tu..kalau aku snap mesti mcm lagi gempak gamba ni kan..hahhaha..

Inilah gerainye..

No comments: