Copy Holder

To all my SS14 buddies.

Korang ingat lagi tak benda alah ni?? Korang punya ada lagi ke?


Aku still guna lagi menatang ni especially time kene buat tender ke..kene type keje belambak2. So ada gaklah lagi gunanya benda ni walaupun dah bertahun kite tinggalkan kampus. Yang paling best tulisan2 TOYOL kat blakang ni still ada lagi.

1 comment:

manisz said...

aku dah ilang mende ni tau shila.. pasalnyer aku tukar keje so packing2 barang, rasanyer aku tertinggal kat company lama.. masa tu sedih gak lah sebab aku sayang mende nie.. bleh guna forever and ever.. aku g cari kat book store kan, dah tak available anymore..