Idea Please

Birthday Mr. Kay is just around the corner. Aku nak bli apa untuk dia?

Last year dah blikan sunglass..(and dah hilang pun) grrrr..
year yg dulu2 tu mcm x penah pun teringat nak bli hadiah..balik2 aku bawak gi makan tu je..

agak2 taun ni nak blikan apa? any suggestion or idea?

Birthday dia 12/10 ni. Umo dia..nak tau gak ke? Takyah arrr

2 comments:

Sya Annur said...

last year incik shah nye bday aku bagi gelang dymium. kekeke...

manisz said...

aku rasa leh pilih byk tuk lelaki ni..
mcm perfume, belt, seluar, kemeja, shirt, shoes, jam tangan, handphone, kamera digital, cincin suasa ada permata, koleksi CD yg dia suka, cap, wallet.. wahh byk la plaks cadangan aku.. seb ko tak kata sorang satu jer cadangan yg bleh..
tapi lau susah2 sgt, ko hadiahkan jerlah diri ko kat dia di hari birthday, selalu pun hadiahkan jugak kan, tapi on that day ko kasi extra extra special.. ahaksssss..