Jom Shopping...

Jom Shoppinggggggggg...tapi kat Giant jelah. That's the nearest place to my current office. Dulu kitorang slalu gi OU, Tesco kat Curve tu..tp sekarang ni..Giant pun Giantlah.

Ni sebahagian dari keje gak ni...shopping for the office tp standardlah..sambil nyelam minumlah sikit2 air tu..janganlah lurus

Barang2 yang dicapai. Susu tu utk aku..tp aku suruh ofis bayar jugak. Dah penat shopping kenelah tambah tenaga dengan minum susu..susu tu pulak harus susu coklat ye..


Sadis tul time nak bayaunye...lembs betullah mamat cashier ni. Mata dia melilau sana sini..apa yg dia cari ntahlah. Tengok muka org yg beratur kat blakang tu..tension je. Kan aku ada buat entry..KENAPA SAYA SUKA DESPATCH SAYA..nak aku tambah lagi..sebab dia banyak duit...

Girangnye dah setel membayar..perut dah lapau dah ni. Nampak tembun siut aku in this pix. macamlah selama ni x tembun hohoho

My best partner ever since aged 13. Balik2 ni je muka kengkawan aku. Roy kat blakang tu tengah layan iklan kat escalator...nak boli laie ko jang???

2 comments:

manisz said...

la.. apa smpai racun lipas pun ko beli nie.. ish ishh.. ada lipas ker.?? selipar bagai.. hehehehehe.. aku tk penah plak kene beli brg opis.. best jugak yerk.. mcm ko leh beli susu coklat tu then ko masuk dlm bil opis.. ermmm.. tk baik tau!!..

sheila said...

ada lipas kat opis aku ni..
haritu aku cam nak gile teringatkan milo kaw2...dah buat aku tinggallah kat pantry tu..buleh lak x sampai 5 minit ade anak lipas dlm air aku tu..huhuhu..hilang terus mood nak minum

selipar tu utk budak2 laki nak gi semayang jumaat...ngan sipar jamban