kat sini pun terkandas jugak

Lepas terkandas dalam jam yg tak hengat punya tu...kitorang berjaya gaklah sampai ke ofis Mr. Kay kat Cheras tu. Tapi kat sana kitorang terpaksa meng'kandas'kan (ada ke perkataan ni) diri lagi..sebab ada ofismate Mr. Kay sudah pakai Mr. Kay punya kereta gi anta labor yg dorang upah. Gi anta kat KTM Bank Negara lak tu..wooooooo..jauh tu

Sudahnya kenelah dorang tunggu sampai ofismate sorang lag tu balik mengharung jam..sambil2 tu dorang merajinkanlah diri pasang benda alah besi ni. Ofis Mr. Kay tengah buat renovation...

Mr. Kay & Bro Levi...ni kire partner kamcing Mr. Kay. Bro ni kalau bercerita..satu Penang dia pusing. Tapi dia bukan base kat ofis KL..dia base kat Penang..

dulu bawah ni ofis..tapi skrg ni bawah jadi store je..ofis sume naik 3rd floor..

Mr. Kay tengah kenen bos dia ... dia nak duduk bawah sebab dia kene buat technical work..konon je tu..sebenarnya dia malas nak naik tangga

Line tenet kat ofis dia problem semalam..kene lightning kot. Jadinya inilah kerja dia sambil nunggu ofismate yg sorang lagi tu..

Apa keje aku lak kat ofis org tu?

Aku jadi tukang snap gamba jelah..

No comments: