Kenapa Saya Suka Despatch Saya????

This entry is specially dedicated to my despatch. Rozaimi a.k.a Roy.


Kitorang tengah borak2 kat ofis..pastu aku nikan mulot kecoh sikit kat ofis ni...kata tak ramai bunga..so haruslah bunga yg ada ni over acting sikit...hahahah penyeri wo. Ntah camne aku ngan Ina boleh lak kuarkan ayat "kenapa sy suka despatch saya"..ni sebenarnya at first ayat membodek...sekali macam2 yg kuar

Kenapa saya suka despatch saya??
~ sebab dia bestttttt..(hahhaha stereotype tau jwpn aku)
~ sebab dia suka belikan kitorang kuih..especially apam balik faveret aku
~ sebab dia suka buatkan air utk kitorang
~ sebab dia rajin
~ sebab dia ni serba boleh (nanti aku explain)
~ sebab dia boleh buat kerja technical..walaupun xde basic langsung
~ yang paling penting..dia PAKAR IT dalam ofis kitorang..ada network problem je mesti kitorang cari Roy...(bos pun dah akui tau kehebatan dia...)
~ sebab dia slalu tolong aku buat fotostat
~ sebab dia slalu tolong aku buat tender...takde org lain tau yg tolong
~ sebab dia slalu tolong cocok duit aku kat ATM..(ni aku bodek..biar dia tolong lagi)
~ sebab dia rajin kemas ofis...bab nak susun atur perabot..kasi je kat dia
~ sebab dia ni penyabar gilooooo..kitorang bebel dia x penah hangin pun

dahlah tu..kembang lak idong Roy ni nanti kalau aku puji dia lebih2..tp pujian aku ni ikhlas

nilah air yg dia buat..harini sila minum air NESLO ye...

No comments: