Kuih Raya Aku

Tadaaaa..

Nilah kuih raya yg ada kat rumah aku taun ni. Ulang suara RUMAH AKU tau..bukan rumah mama. Tahun ni tahun ke-5 aku beraya sebagai isteri and aku rasa 1st time aku buat kuih sendiri, buat kek sendiri dan kat rumah aku pun ada berjenis2 kuih. Slalunya ada kacang2 je..huhuhu

Kuih yg aku buat 2 je + 1 cake..kire oklah kan. tweettt..tapi kuih gunting tu aku ada tolong mama buat..hahaha..kecoh tau..tupun nak masuk dlm list.

Kuih2 ni pun mama yg packingkan..kalau ikutkan aku, aku nak bawak balik almond london yg aku buat tu je..tp org dah kasi..aku apalagaas...sebat jelah

Kacang tetap ado

Ni biskut kelapa nestum..ke nestum kelapa ke..(mana satu yg betul pun ntahlah..). Daniel suke gile biskut ni. Masa bulan pose aritu..masa sahur lepas makan je laju dia tanya.."MakNgah skrg ni boleh makan lagi tak?" Kalau aku jwb boleh je..terus dia gi amik biskut ni..dia kata kuih ni rasa macam PAPPA ROTI.

2 comments:

umieadam said...

banyak jugak kuih kak sheila tahun ni ye

sheila said...

bolehlah..
org nak kasikan..kite belasah jelah