Lunch di hari Jumaat

It's already 1.20pm and we're still in the office. Yang lelaki are all gone to perform Jumaat prayer tapi yang ladies ni buat apalah rajin2 buat keje time rehat ni??

Apa???? Ulang suara..buat kerja???

Banyaklah kitorang punya rajin...slalunya time rehat camni mmg kitorang berfoya2..merambu ramba kat internet. Apa hal nak kerja time rehat..melainkan mmg ada due date for certain tasks..sangguplah acik tahan lapar. Tapi biasanya kalau time tengah banyak kerja..nak nak bos tunggu kite siapkan..otomatik perut tu macam tak lapar kan..kan.

Memandangkan kitorang turun lambat..most of the lauk for nasi campur dah habis. So aku orderlah wantan mee & wantan soup. Sekali Ina pun order the same thing. Ni case malas nak pikir nak makan apalah ni kan.

Nilah dia wantan meenya. I would prefer yang kat Tanglin. Much more tastier..nampak sama tapi rasanya agak lain. So, only 3.5 out of 5 stars.

Wantannya. Bolehlah makan

Oooppss..ter'candid' aku. Yang pasti bukan kerja org lain..tapi kerja Ina. Dah aku makan ngan dia..haruslah dia yang meng'candid'kan aku..dengan telefon aku sendiri.

Dah lunch..tapi kitorang gedik pulak nak makan satu benda tu...apa dia???

Tungguuuuuuuuu

No comments: