Makan2 for Birthday Boy

Masa jumpa adik bradik kat Hospital Selayang tadi..kitorang plan gi makan kat KRB (Kosas River Bank). Dulu ada Cat Eye kat situ..tp CE dah pindah ..so kitorang makan kat krb tu jelah.

Aku plan nak bli kek utk Mr. Kay..boleh gak main nyanyi2, tiup2, potong2 kek..tapi kedai kek kat area tu cam aku takut je nak bli...sudahnya kitorang makan FISH CAKE kat dalam makanan tu jelah hahahha..kek jugak tu

Yang join makan2 haritu..Abah, Makcik, Me & Mr. Kay, Adik & Family, Umi...mmg itu jelah pun yg biasa join kalau ada makan2 kat KL ni..nak makan lagi ramai..kite makan kat rumah abah kat Melaka ye..

Me & Mr. Kay gedik2 amik gamba guna HP dia. Banyak lak bintik2 kat gamba tu..

The place..

Adik tengah excited nak kasi org dengar 'recording' Aimi baca doa..

Abah, Adik, Fie & Adli..

Masa kat hospital tu..kitorang janji2 nak makan kat KRB. Adik tanya..River Bank tu bank apa? Adoyaiiiii..tetiba sengal pulak adik ipar aku..padahal dia dah penah dah makan kat situ

No comments: