mari makan

Hooooray...

Akhirnya bile jam dah dekat kul 9..barulah ofismate Mr. Kay balik. Mr. Kay dah lapar gilo.
Kitorang kene anta Bro Levi balik ke apartment ofis kat Taman Midah. Dia kan bukan org KL..jadi dia takdelah transport bile kat KL ni..kenalah tompang menompang kengkawan. Lagipun kata member kamcing..haruslah gi anta

Kitorang makan kat area2 rumah Bro ni je. Dah malamlah pulak...tp dorang nak makan nasi. Aku layan jelah.

Menunya...

Masa amik order tu..lawak gilo. Ada menu ayam / daging MABUK. Mr. Kay tanya kat mamat siam tu..yg mabuk ni sapa? org yg masak ke, org yg makan ke atau ayam tu???

Ni je yg kitorang makan pun..tak order pun ayam MABUK tu. Tomyam Seafood, Kerabu Sotong, Sayur Campur & Tofu Tiram (masa ni tofu tu lom sampai lagi..)

2 comments:

umieadam said...

cam biasa je dgn kedai ni..
kat mana ye kak?
hummm..

sheila said...

kat tmn midah cheras