me, mama & the kids

Last Friday aku kuar ofis awal. Mr. Kay ada keje malam tu..ni sume gara2 Grand Prix tulah.

Sampai kat bawah ofis

Mr. Kay: "kite balik Seremban teruslah"
Me: Nape? Kata kene keje malam ni
Mr. Kay: Amik Mama..tp amik terus blahlah
Me: Apsal tetiba je nak amik mama ni?
Mr. Kay: Saje je nak suruh mama dtg umah kite

hohoho..ni mak sapa sebenarnya ni?? mak aku ke mak dia? dia pulak tau yg over acting

So, kul 6 dah sampai Seremban. Pack2...kul 7.30 dah sampai KL balik. Very fast..dah macam driver bas express pun ada laki aku bwk keta. Ngan anak2 along sume aku hangkut. Macam nursery ok rumah aku...

Me & Ryan..gile lasak

Malam tu sebab ujan lebat..sejuk so dorang sume tido awal. Mr. Kay dah gi keje dah pun. Aku cam biasa gelapkan lampu...on lappy buruk aku tu. Tapi budak kecik ni x reti tido..tertonggeng sana..tertonggeng sini. Dalam gelap pun dia boleh tawaf satu rumah.

Tengok tu tersembam ke lantai. Tapi tak nangis lak tu..agaknye dia tgk sume org dah tido..tu yg dia diam je tu..dia tak tau aku dok perati je dia dari jauh

Abis dilanyaknye kakak dia. Kakak pulak cam tido mati..x sedar adik lalu atas badan dia. Nasiblah

Ntah apa yg dia pandang kat dapur aku pastu gelak sorang2..menakutkan wei. Org kata budak kecik nampak benda2 halus ni..tetiba aku cuak tak tentu pasal. Dia still tak pasan aku duduk kat tepi tu


Tadaaaa..baru dia pasan MakNgah dia bertenet kat celah ni. Tu pun dia nampak mouse aku berkelip2..kalau tak haram dia x pasan..

No comments: