memburgerkan diri

Dah lapar gile dah ni. Kata penat bershopping..guna tenaga waktu berjalan from one row to another. Guna tenaga kat belah tangan nak tolak trolley, nak capai benda...huh..macam tak ikhlas je kan buat keje utk opis

Ina sibuk nak makan burger...Burger King. Aku sebenarnya nak makan Secret Recipe..tapi sebab we are rushing my boss nak pakai keta...terpaksalah menangguhkan hasrat murni aku tu.

Tengok Ina..sibuk nak amik gamba aku yg 'CUN' tengah tunggu my meal ready. Agaknye krew dapur BK ni dengar bunyi click2..ramai wo serbu kuar....aku lak cam terkujat tgk dorang ramai tgk kitorang...malu i u...

Me patiently waiting for my meal...masa ni ada sorang je bro baju itam kat blakang..tapi lepas tu ramai wo..mesti member dia ckp.."wei ada org amik gamba kitelah wei.."..agaknyalah


ni yg aku makan..bukan aku..sume2 bantai ode bende yg sama..


lepas makan burger..masih tak kenyang lagi. tong aku dah diperbesarkan agaknyalah. So, marilah belasah donut yg tak berapa nak sedap ni...

No comments: