Open House

As mentioned earlier hari Sabtu tu kitorang ada plan. It's Open House (OH) time. There's 4 invitations altogether and all are in Shah Alam...but we only managed to be in 2 houses. Kitorang ada OH lain pulak (should I say this as OH..or family meeting?) at Along's house in PD.

Kengkawan DRA aku ni bagus2 belaka. They've scheduled the timing. Cun2 punya timing.

So, we start off with Aen's house in Sec 16 Shah Alam from 12 - 2pm.



Aen masak tomyam, sayur campur, ikan goreng, sambal belacan yg mmg pedas, telur dadar, and yg kale pink tu apa ntah..


Cik Puan Aen..selaku tuan rumah. Kale rumah dia sebijik cam rumah aku..the combination of yellow & brown..

Dah setel kat rumah Aen..off we went to Kak Mezah's house at Sect. 4 Shah Alam.

Kat sini ada roti jala, laksa, fruit salad (yg Mr. Kay kata sgt sedap)...3 kali aku tambah makan roti jala tu..sbb aku tau lepas ni after 2 hours baru aku dapat makan lagi sekali..

Tuan rumahnye pulak..


Me with Aen's daughter Cinta..

Aku menung apa ntah..tetiba buat muka kesian camtu laks.

Rumah Kak Mas & Yati aku tak dapat gi pun. Sori ye fren....aku ada agenda lain. Kalau tak gi kang Mr. Kay merajuk camno????



Ni lak gamba jam yg kitorang kene tempuh masa OTW to Seremban. This is somewhere near Seremban toll exit.

No comments: