Pasar Malam

Any motive for capturing this pic?

None...no motive at all. I was waiting for Mr. Kay here. Picture was taken from the 8th floor of my gile buruk punya apartment kat Desa Tasik tu.

Why must I wait for him..why don't I just step into my house?
Sapa suruh dia tinggalkan kunci umah aku dalam kereta? So, dipersilakan turun dan amik kunci ye..bini awak nak bermanja dengan kamera fon ni.

Every Wednesday ada pasar malam kat area umah aku ni. Dulu tiap kamis pun ada gak..tak jauh dari umah aku..and i prefer the Thursday nite market..sebab cam best sikit compared to this one. Tapi penduduk2 kat area terrace house Bandar Tasik Slatan tu..boikot. Dorang takmo ada pasar malam kat situ..mengganggu.

So, there's no more nite market there. Padan muka korang..yelah duduk umah besa..kenelah jobo sikit..kitorang yg duduk umah sarang burung ni apa ada hal..

1 comment:

an.wardrobe said...

Spare some time and check us out..
www.an-wardrobe.blogspot.com