Rambutkuuuuuuuuuuu

Balik dari beraya kat rumah Amayee aritu aku sangatlah sakit kepala. Berdenyut2 cam gila. Masa aku cek temperature kat keta tu..it's 37 deg. Celcius..panaslah tu kan.

Dalam sakit2 tu pun sempat lagi tau gi kedai beli maggi..tetiba terasa cam nak makan maggi walaupun perut xdelah lapar sangat. Nafsuku bergelora..uish korang ni...bergelora kat makanan je..

Sampai rumah mintak tolong Wak Al tolong tarikkan rambut..nak letupkanlah. Sekali letup lega. 2 kali legaa. 3 kali legaaa...4 kali rambut aku tercabut dari kepala huhuhuhu..sakitnye

Nilah rambut aku. Takdelah banyak sebab Wak amik sikit2..tapi sakitnya tu ngilu. Nasib baik x nampak botak sebab yang tercabut tu kat belah2 blakang

Tapi walaupun rambut dah tercabut..gigih nak suurh dia letupkan lagi. Lepas setel sesi letup meletup kepala baru terasa cam lega sikit

2 comments:

Mimie Ishak said...

aduis! sakit nyer aku plak yg terasa ngilu....Hi shila aku lah mimie...cemana ko boleh tersinggah blog aku nih...hehehe terima kasih lah kerana sudi menyinggah blog aku ini..aku pon dah add dah pon ko nyer blog boleh ek?...ko per citer? lama tak dgr citer...heheheh....ko keje mana skang?

sheila said...

hi..
glad u still remember me
dh lama dah aku baca blog ko dari blog lama lagi..aku dapat link dr blog si filla

aku dah kawin..bb je xde..jeles gak ni tgk korang dah branak pinak..nak buat camne kan..rezki

aku keje sama building ngan monet..hari2lah jumpa minah tu