sale..sale..sale

Yeah..dapat gak gi shopping2 kat tempat ni. Slalunya payah sikitlah kalau nak ajak Mr. Kay gi shopping tempat yang jauh2 ni. Tapi haritu dah terkubur cita2 nak bershopping sakan kat JJ..takkan kat sini pun xleh gak kot.

Kitorang shopping kat mana kali ni??

v

v

v

v

Inilah kawasan jajahan yang akan aku ceroboh harini. Shah Alam. I miss Shah Alam. The place where I spend my 9 years (97 ~ 2006) to complete my studies. 3 1/2 years for my diploma and another 4 1/2 year for my part time Bachelor course.

Apa yang ada sampai aku tergedik2 nak gi sini?


Sian kan..Mr. Kay drive sampai kecit je mata dia. And kebetulan kitorang pakai baju & sluar yang sama colour. Adoyai..terlupa pulak pagi tadi dia gi keje pakai baju apa..hhohoho..boria sudah

Suasana yang sangat pack

Di sini jugak sangat pack. Abaikan ye mamat2 itu..takde kene mengena ngan aku.

Mr. Kay tengah membelek sluar

Silalah belek. Tak kesah pun

Ni masa jalan nak kuar. Ada lori Vico tu kasi air free tau. Tekak pun dah perit mcm aku yg jadi Deejay. Tapi tengoklah betapa panjangnya Q tu. Sudahnya aku bli je air mineral.

Tak banyak pun yg aku beli. Cuma bli bantal, glassware, baju & suar. Ingat nak gi masuk kat area cosmetic & perfume. Tapi fuh..sekian ramai umat kat bahagian tu. Malaslah pulak

Habis kat sini..kitorang terus lalu Highway Guthrie tu (ni first time aku lalu..tu cam jakun sikit)..nak ke Hospital Selayang visit Banchik. Semalam kekejap dia call Mr. Kay suruh hantar ubat. Bukanlah ubat untuk hilangkan sakit..kata kat hospital..apa hal pulak mintak ubat dari luar. Dia mintak rokok..ni ubat gak ni..ubat utk nak ilangkan meroyan duduk kat spital lelama.

According to Banchik he might be staying in hospital until 30/11/2008..maknenya sampai hari dia kene operate..hohoho. Baru dengar dah terasa boring.

Lepas gi Selayang..gi Tesco lah puloookkkk. What a hectic day for me. Rasa penat gilos..tapi terpaksa sebab most of my barang dapur dah habis..and somemore besok ipar duai aku nak terjah umah aku. Ske ske

No comments: