Sunday's Lunch

Dah lama x masak lunch. Asal lunch je ada bibik kat kedai tolong masakkan. Kalau bukan bibik yg masak..aku gi melantak kat rumah org...nama pun bulan Syawal..merata open house. Since mama & the 4 kiddos are here..aku masak gaklah. Nanti lupa cara nak on dapur pun payah gak kan..

Masak yg simple2 je. Yang aku boleh lari2 tgk tv. Mr. Kay tak aci sungguh tau. Lepas gi pasar je dia terus gi pasang DVD cite Rambo 4 tu. Habih kalau dia dah tgk...bile lagi aku nak tengok? Aku ni jenis kalau nak tgk cite omputih kene berteman..kalau tak haram aku tak tukar ke channel omputih..melainkan channel 703, 711 & 712 tu.

Steamed Chicken. Budak2 ni suka makan camni. Masak apa yg dorang suke makan rasa cam best je kan..sebab sure habis punya nanti. Aku rasa cam bangga je bile Mr. Kay kata sedap hohohoh..

Siew Pak Choy faveret Alya..

Ikan Kembung Goreng Belado..ni harus utk org yg suke pedas..

Telur dadar xtra onion for Mr. Kay and Daniel

I loike..when all the dishes selamat ke dalam perut.

No comments: