Weather

Semalam kene balik naik LRT. Mr. Kay tunggu kat KL je sebab petang tu dia ada appointment ngan client kat KL.

While waiting for bus to LRT Station, aku prasan ada conflict cuaca sikit kat tempat tu.

Gamba kat atas ni...dari sebelah kanan aku..gelap gulita mcm nak ujan lebat


Yang ni pulak sebelah kiri aku..terang benderang

Kat atas kepala aku..aku pun taktau samada nak ujan ke nak panas ke..hahhah..boleh???

Bus sampai around 6....tau tak kul brape aku sampai Kelana Jaya LRT Station??? kul 7..jalan bapak jem nasib baik aku dapat duduk. Sian Mr. Kay..dari KL Sentral dia terus tunggu aku kat CM..sebab kat KL Sentral tu payah nak parking

No comments: