Aku Sangat Geram

Aku sangat geram 2 hari ni. Susah betul nak buat internet connection kat rumah. Whats wrong with this line?

Aku dahlah sangat bosan bila Mr. Kay bukak channel 811 dia...tak kose aku nak tengok org ramai2 kejar sebijik bola tu. Pastu internet lak tak buleh masuk..

Asyik kuar error je. Oooppsss abaikan desktop background aku tu ye. Skrg ni aku sangat gile tengok gamba makanan. Kat ofis lagilah pulak..gambar ikan masak stim

Sudahnya tak pasal2 aku kene ngadap game ni.

Sangat mengecewakan ok. Aku bayar mahal tau bil internet ni..kalau berterusan camni harus gak aku tipon marah2 kat Celcom ni. Kalau ada line distruption due to upgrading ke, maintenance ke..kasilah tau thru email..ni senyap sunyi tetiba je xleh nak connect..sakit jiwa mak ni

No comments: