Barulah Macam Cun...

Aku cakap macam cun je tau..tak cakap pun cun

Aritu masa gi shopping yg lite2 tu aku sempatlah sambar refill utk compact powder aku ni.

Bile dah jadi camni..sangatlah susah utk aku tepek kat muka..rasa cam nak hancur2kan jadi cam loose powder je

Bedak ni is a 2-way powder foundation. Tapi sumpah aku x reti camne nak apply guna yg wet sponge tu

Tadaaaa..bedak yg tadinya idup segan mati tak mau telah aku replacekan dengan yg baru.

Terasa rugi lak beli time tu sebab aku xleh nak kumpul point membership. Celah mana aku selit akunye membership card pun aku taktaulah..hantu betul

7 comments:

SaDi said...

compact powder dah baru... apa lagi.. lepas ni eye shadow laa pulak... hehheheheh :)

Kasih Aleeya said...

oit..patutnyer compact powder yg dah tinggal sipi2 tu ko hancurkan..mcm aku buat..hahah.. pastu dia akan jadik ala2 loosepowder gitus... aku kan kedekutss...sayang okeh... len kali buat yer!!

sheila said...

kak sadi,
eyeshadow ada kak..tp jenis malas nak nenyeh..

filla,
aku simpan lagi yg lama tu..lepas ni aku masukkan dlm blender ye hahahh kasi betul2 mulus

Tijah Lawa said...

mak pakai bedak buku nyonya yg seketul tu jer. huuhuhu

sheila said...

kalau kek umah mak mmg den blasah yo pakai bodak nyonya tu..

tp bilo nak gi opis ni xkan den nak tenyeh guno yg tu gak..x glam lah kak jah ooiii. dhlah muko mondung semacam..

choochet tak pasti sama ada kulit dia medium beige atau dark ha ha ha said...

/me piat tinge fadilla ibrahim 360 darjahhhhhhhhhh

shiela calet2 :P

sheila said...

choo,
kulit kite ala2 mendung x bererti hujan..

hahahha..ske2 je nak piuh tinge filla brahim tu 360 dajah.. ceh cam glam je nama ni kan..FILLA BRAHIM hohoho..