Gi hospital lagi

Aku rasa mcm nurse2 kat wad banchik tu pun dah kenal muka kitorang ni. Banchik ni..everyweek dia admit, pastu everyweek jugak doctor discharge je. Tiap kali admit kitorang gi tengok dia hoohoho.

Patutnya harini dah x gi dah..sebab semalam dah gi kan. Tapi sebab Kak Lang baru je sampai dari JB and she's not very sure of the route to Hospital Selayang, makanya kenalah Mr. Kay selaku adik yang baik bawak kakak dia. Tapi serius, Mr. Kay mmg baik ok. Sangat patuh pada abah & kakak2 dia. Susah nak dengar dia ckp NO....

Sebab aku jadi babysitter harini..so aku angkut skali Aimi & Adli ke hospital.

Laluan nak ke ward banchik

Tangan dok ada jarum masuk ubat tu..tapi gagah gak nak dokong Adli. Kejap je..pastu "adoi adoi..sheila sheila amik budak ni..sakit tangan banchik".
Kitorang adik badik pompuan ni dah pakat ramai2 nak mintak banchik simpankan batu2 yg ada kat dalam badan dia. Kitorang nak buat batu cincin or batu rantai hohoo..

No comments: