I like this place

Masa balik Mr. Kay lalu kat area2 Psr. Sg. Besi. Nowadays, this is our main route utk nak balik ke rumah. Kalau lalu tol connaught 50 sen..mesti jam mcm nak gile kat traffic lite bdr tun razak tu (yg kat bwh flyover tu). Jadinya Mr. Kay amiklah alternative lain..jauh sikit je and yg penting xyah duduk lelama atas jalan sebab melayan traffic lite

Aku dah lama aim kedai ni. Nampak dari luar mcm kecik je. Tapi Mr. Kay buat tak layan je permintaan bini dia ni. Tapi harini dia kalah gak sebab muruku. Umi ada belikan kitorang muruku udang 2 paket besar and dah dekat seminggu muruku ni tak berbukak. Aku tak kasi bukak sebab nanti takde bekas besar nak letak. Sayang je lemau muruku tu nanti. So, masa balik tadi aku pun suruhlah dia gi kedai tu nak tengok bekas plastic yg besar. hohohoho aku berjayaaaa.

Aku suka arrr kat dalam ni. Ada mcm2 periuk, plastic ware, pinggan, cawan, kuali, belanga. Mr. Kay je yg tak suka sebab kalau aku SUKA...nanti poket dia yg BERDUKA

korang suka tak kalau nampak pinggan mangkuk, periuk blanga banyak bersusun camni? mesti sukakan..kate perempuan

Lepas ni aku ingat nak bli traylah pulak..nanti senang aku nak buat cupcakes ke, cake ke, kukus ikan, ayam..

Baaaa, sila pertimbangkan ye. Ni bukan saja punya shopping tau..ni utk kegunaan di masa akan datang. Pastu adik bradik kite bukan sikit tau. Boleh yeeeeeeee...auuuuuucakkkkkkkkkkkk

2 comments:

Eya said...

jgn kate nk beli tray,
ngan kedai2 tu abg belikan nnt.
tggu jela trailer smpi dpan umah ek

sheila said...

best best
hari2 buat kenduri camni..
yelah pinggan mangkuk dah berlambakkan