I love H.I.M

Mr. Kay...sila jangan jeles ngan bini awak yg gedik ni ye.


Seriously...I LOVE THIS MAN.
Love tapi just love him as an entertainer, love him as he is. Takdelah love him sampai tahap tak lalu makan, tak lalu tido..angau tak tentu hala...ooohhhh tidakkkkk


Aku suka dia sebab dia pada aku sangatlah best. Best in terms of his superb husky voice, in terms of his melody, his genre, his attitude, his attire, his personality, his lyrics in each of his songs...kalau dah suka tu..kentut busuk pun aku kata wangi ko hohohoho.. tapi aku suka gak ngan Mr. Kay..aku tetap ckp kentut dia busuk


Aku suka lagu2 dia..and aku suka cara dia bawak lagu2 dia. Korang sure takkan dengar him singing one song with same melody all the time. He'll definitely change the melody tapi yg pasti...still on bit, pitching yg x lari masuk gaung. (Wah mentang2 tgk AF..gile sebut picing bagai..hohoho)

I first time met him after SPM. I was working at Pizza Hut Seremban Parade and he was promoting his Syair Timur album. Aku sanggup mintak time-off 2 jam dari supervisor tu sebab nak tgk idol aku ni and aku dapat 1 free album plus poster yg dia dah sign.

Aku gile kose kat rumah..aku tampal poster tu kat depan pintu peti ais. Kasi sume org jeles especially my arwah Aca. Sangat keji tau perangai anak dia ni..suka nyakitkan hati bapak. Yang bapaknye pulak satu hal..each time aku pasang je lagu Uncle Ramli Sarip ni dia mesti ckp kat mama..." I nak pegi toilet"... sakit tau ati aku. Aku tak dengki pun kalau Aca nak dengar lagu R. Azmi dia beribu2 kali tengah2 malam time aku syok2 nak layan tv. (Sangat sweet memory tu...).
Penah skali tu dalam this yearlah..aku mimpi Uncle Ramli Sarip ni meninggal. Serius bile bangun dari tido aku cam blur..eh betul ke mimpi aku ni. Rasa macam nak nangis pun ada tapi aku controllah depan lakikan..over je kalau nangis..tapi serius aku rasa cam blur2 je time tu
I am glad that I married to someone yang suka ngan org yang sama, genre yg sama, minat yang sama..(tp aku tak minat bola)


Bukti aku menggila kose kat rumah. Aku tampal poster tu kat peti ais. Sila abaikan keleberan mulut aku ye...time tu aku cam kurus keding je kan and baju yg aku pakai tu is baju Ina..kitorang standard..baju ko baju aku..

Aku simpan gamba ni dalam album aku since aku kat ITM lagi..tahun 98 tu. Belakang gamba dia is gamba my ex with his kekasih sorok2. Ko nak sorok camne PakTam??? Aku tetap dapat kesan gambar itu..aku ada PI..don't play2 with me ok.

No comments: