I'm not feeling well

Aku sangatlah tidak sihat semalam and harini.

Yesterday, we (Ina & Myself) had a late lunch..kul 1.30 je..lewatnya pun. Kire not so latelah kan..tp dah nak kena..nak wat camne. I had prawn char keow teow & lime juice.

Naik je office, perut aku dah start rasa semacam..as if aku baru lepas minum air paip..kenapa aku tau rasa air paip?? sebab masa kekecik dulu..kalau time bulan pose aku suke minum air dalam jamban..lepas minum sakit perut..hahahha padan muka aku..nak menipu pose yang yang yok..tapi kantoi

Kat ofis tu aku dah start uwek2..gile rugi je aku bayar $6 for the char keow teow tau. Aku uwek dan uwek dan uwek..tanpa henti..sampai muka pun dah jadi toye. Masa Mr. Kay jemput pun aku suruh dia drive laju2..sebab aku ada rasa nak uwek lagi...hohoho..

Balik rumah sempat tukar2 baju, ikat2 rambut dulu baru uwek2..aku ni jenis kalau nak masuk jamban kene ikat2 rambut dulu..sebab nanti aku malas nak pegang2 rambut..geli aku wei..kalau terkene rambut ke. Mr. Kay pun pening tengok bini dia yg nak gi uwek pun tp still sempat nak lawa2 dulu.

Mr. Kay paksa aku minum 100+ sebotol besar tu and end up aku kuar masuk toilet mengeluarkan isi dari atas dan bawah...sangat meletihkan. Kaki aku gigil2 dah ni nak gi klinik pun dah x larat. Pastu ngan sakit blakang lagi..nasib baik Mr. Kay adalah seorang tukang urut yg berdedikasi. Dia urut aku sambil mengeluarkan angin sendawa..terasa cam tukang urut pro lah pulokk. Pas dia urut aku..dia lak bantai uwek2 hohoho..angin aku dah ditransferkan ke dia..kasihan.

Pagi ni kena gak gi kerja..walaupun aku still rasa nak uwek2..nak oottt. Ada tender aku nak kene submit harini. kalau aku tak buat sapa lagi nak buat kat ofis tu?? Dalam pale otak aku dah set..lepas settle tender tu nak balik..tp bile dah siap aku lak mcm malas nak balik. Badan aku sangat lemah tp aku tetap tak lemah surf2 internet..bloghopping..berforum. Tapi bile nak buat keje je otomatik rasa badan tak sihat..nak bertenet laju jes

1 comment:

Anonymous said...

tu namanya tak sedo diri.
tak pun penyakit M lagi hebat dari skt perut ko tu