kicik2 sudah pandai.....

Gambar ni aku amik masa on the way to Malacca. Syokkan tengok aksi budak2 yg kite tak jangka dorang nak buat. So kebetulan time tu handphone kat tangan..aku snap jelah aksi dia tu..

Time tu kat radio tengah on lagu rock..rock yg agak keras. Kata laki bini penggemar rock so haruslah pasang lagu rock.

Memula2 budak ni dekat nak tido dah..sebab masa nak gerak tu dia mmg baru nak layan mata..ingatkan bile kena aircond sure lelap punya..tetapiiiiiiiiiiiii

dia dengar je lagu rock dalam kereta tu..dia pun dah feel lain macam je..aku lupa lak time tu lagu apa..tp yg pastinya lead singer tu adalah bersiul...

Dan dia pun beriya2 buat aksi2 bersiul...walaupun air liur tempias2 kat tangan aku. Kire dia ni bolehlah layan genre muzik MakNgah & Uncle Kay dia..u rock babyyyyyy...

Tapi terpikir gak yek..camne budak kecik baya Ryan yg baru 1thn 2 bln ni tau kalau nak bersiul kene muncungkan mulut camtu...hohoho....

1 comment:

SaDi said...

budak zaman sekarang... mmg advance... :)