Kuih Sagu

Pagi masa berchatting ngan geng2 DRA kat forum, Kak Izan gi tempek puding sagu dia. Ya Allah aku ni penggemar kuih2 yang berasaskan sagu. Dan dan tu cam terliur (gulp gulp gulp)..ohhh taklah sampai camtu..itu aku tipu.


Kebetulan masa balik dari store tu kitorang singgah gi bli lunch and sebaris ngan tempat lunch tu ada org dah start jual kuih untuk minum petang. Saje singgah and ada kuih sagu ni..aku pun blilah. Tapi korang..aku tak peknen tau..



Taklah best sangat orang ni buat sebab cam tawar sikit..tapi aku happy sebab dapat makan..yea yea

No comments: