Late Supper

Ni entry yang lama..tapi nak jugak update sebab aritu aku amatlah x sempat nak update.

Saturday tu..awal gaklah aku bongkar. Abah ada kat rumah so aku kene behave jadi menantu yg baik hohoo..lagipun abah ada kursus haji .. takkanlah aku nak bagi abah kuar without having breakfastkan..sangatlah keji perangai itu.

Banchik was admitted again this morning, and sebagai bapak mestilah meronta2 nak gi tengok anakkan. So lepas prepare b/fast aku pun siaplah nak gi hospital selayang. Settle gi tgk banchik, anta abah utk gi kursus haji tu we went to have our late lunch. Dekat kul 3 baru lunch...dah aku sudah sangat lapar.

Balik jap..konon nak tido jap pastu nak gi shopping2 kat Mid Valley. Mr. Kay kata suar dia dah xde...tp aku tengok suar dia lagi banyak berlambak2 daripada suar aku. Sekali tido sampai kul 7 lah pulak. Bangun2 aku tengok Mr. Kay dah xde...sah sah dia dah gi main bola. Bile dia balik aku nye mood nak gi shopping tu dah ilang and somemore malam tu ada game Arsenal vs ManU..(eh bukan aku yg nak tengok..tp Mr. Kay yg nak tengok..). Daripada aku kuar pastu x sampai sejam Mr. Kay dah tergedik nak balik tengok bola..baik xyah kuar langsung.

Gara2 tak dinner..kul 12 lebih aku dah lapar. Lapar yg tersangat lapar. Jadi bersiaplah ala kadar. Aku gedik2 nak makan kat McDonalds.

Memula Mr. Kay plan nak makan kat McD Bukit Bintang ni...tapi xdo parking. Parking keta sume dah diconquer oleh moto2 mat rempit. Nasiblah x makan kat situ. Baju aku adalah gile buruk. Kolar baju aku dah senget benget.. somemore aku cuma pakai track suit je

So, we end up makan kat McD kat Petaling Street tu je..parking betul2 depan McD tu ala2 datuk2 yg kaya tu hohoho. See, terlalu ramai negro kat sini tapi Mr. Kay tetap lagi tinggi daripada negro2 tu..

Me patiently waiting for my burger. Tengok kolar baju aku yg dah lembik tu..sangat sememeh kan..

I ordered Chicken foldover..tapi rasa cam x sedaplah pulak..

Dalam kereta baru aku prasan yang aku gi makan kat McD dengan pakai baju McD. Ala2 duta McD pulak aku ni kan...hohoho

Bila dah sampai KL tetengah malam buta..mmg x sah kalau aku tak singgah kat Lorong Haji Taib. Aku suka tengok "awek2 seksi" kat sini. Tapi harini mcm x ramailah pulak dorang ni. Mr. Kay dorang baru sibuk nak cukur bulu kaki hohoho

1 comment:

Anonymous said...

skrg ni dah berlambak foreigner kat mesia