Lunch yg lewat

Tuesday tu dekat kul 2.30 baru terhegeh-hegeh 4 org ni turun gi cari makan. Memula ingatkan aku & Ina je yg tak makan lagi..rupa2nya si lelaki2 tu pun tak makan jugak lagi...ngengada tau dorang ni..makan pun nak berteman2. Abih tu sume kluar sapa nak jaga opis?? Ahhhhh..lantaklah. Bukan sesaja kuar lewat..tadi ada kerjakan


Me & Ina ada kerja nak buat..wife bos aku ada kat ofis..dia tengah settlekan all problems kat kedai, problem ngan line telefon kat kedai, bayar bill...bla bla bla..sian tau dia. Ada ASSISTANT MANAGER kat kedai..tp still sume kerja dia yg kena buat. Huh aku malas pulak nak bercerita pasal ASST. MANAGER tu...sakit, pedih je rasa hati ni..nak nak bile wife bos cerita pasal new story tu..hohoho..(tp dalam hati tu cam melompat2lah jugak..."kasilah lagi pangkat tu kat budak tu..kan dah naik tocang")


Butter Chicken with salad, fries and rice


Me .. tasting the gravy..not bad


Memula aku je yg order menu ni..yg 3 org lagi tu sibuk nak order ala-cartelah..tetiba sume skali order menu yg sama..cuma air je lain2...

No comments: