Makan @ Anuar Tomyam

Lepas je gi tengok banchik, kitorang gi hotel tempat Kak Lang stay. Nak gi amik anak2 dia, hubby dia, maid dia..kitorang nak gi dinner lak. Sangat pack jadual aku arini.

Kitorang gi makan kat Anuar Tomyam kat Kg. Baru tu je. That is one of our family faveret place sebab lauk dia best. Tapi this time..Umi je yang takde

MakNdak yang menjadi babysitter. Jap lagi mama Adli nak sampai..so lepas ni..Adli tukar pakai tilam dunlop yg lainlah pulak ye..yg tu best lagi kot..sebab ada extra nenen..

Kak Lang and Abg As yg buat muka sengal. Tengok Aimi..bila dia jumpa je cousin2 lelaki dia..langsung dia x heran kat MakNdak dia..

Mr. Kay cuba snap gamba sendiri dan berjaya

Amik ko..3 meja kitorang sambung. tu baru 3 org adik bradik je tu..kalau datang yg lagi 7 tu..tak ke haru nak nyambung meja??

Selesai makan..bermulalah aktiviti gosip politik. Ni mmg biasa. Sila abaikan perut aku yg dah buncit tu.
Aku rasa aku makan banyak gile. Sekor ikan kembung size besar punya hohoho..camno ni

1 comment:

Anonymous said...

ini adalah kluarga makan