Open Office

Haritu kan entry pasal tahap kemalasan aku yg terlalu hover maximum. Tapi ternyata..malas tu cuma pada certain2 perkara saje..bab makan aku tetap RAJIN hohoho..

Pagi Jumaat yang indah tu..aku bangun dalam kul 6 camtu (kire awal 30 minitlah dari time biasa)..aku gi dapur buat kuah mi bandung. Untuk potluck kali ni aku plan bawak mi bandung je..tu yg beriya aku jumpa Kak Ida / MRSM utk nak amik perencah tu. Acik x ghoti buek sendiri kalau xdo perencah ni yo.

Antara makanan yang ada on that day are:-

Kuah kacang, nasi impit & rendang daging

Mi bandung & mihun sup

Lomang, rendang udang, accessories for our mi bandung & mi sup

Chocolate cake kukus, puding roti

Me sempat berposing ngan my despatch

Me & my best buddy

  • Ina & my boss's wife yg sangatlah sporting..buleh gusip2 lagi tau
  • Asman & Pak Non (one of our director...so simple kan..)
Aku yg over acting and Ina yg control ayu hohoho

Gambar bos besar & bos kecik aku tetap takde dalam blog aku...bos besar aku masuk..makan sikit2..sign cek mana yg patut pastu dia pun chau chin chau...(bos besar & bos kecik tu adalah anak dan bapak...)

Next year Insyaallah..if I'm still here kitorang buat utk outsiders sekalilah pulak..baru cam meriah sikit. Office aku sekarang ni dah x ramai staff cam dulu..dulu lagi best. I really miss those days masa ada Kak Seha, pakcik, abg bakri, abg nizam, angah. We're like one big family..sekarang ni adik bradik dalam opis ni tinggal 4 org je..2 lelaki 2 pompuan..yg lenlain tu masuk kategori boslah kan..kitorang masuk kategori macai huhuhu

No comments: