Sapa nak burger??

Iklan jap...

Time buat posting ni aku tengah layan makan maggi kari letup. Rebus gitu je. Teringat zaman aku tadika kat kg. abuk tu. Aku tunggu hari Rabu..sebab hari rabu je cikgu tu preparekan maggi utk makan time rehat..sangat best time tu. Kat rumah time kekecik maggi adalah diHARAMkan..

********************************************

Lepas dibelai2 kat saloon amoi tu kitorang gerak gi rumah Kak Chik kat Taman Widuri lak. Nak amik dia sebab hari sabtu tu Abg Zul kerja. Jadi the bini & anaks will follow us. Lagipun Kak Chik ni chief memasak utk event besok.

Sampai sana..kak chik xleh nak follow us because Kak Yong kene suspect dengue. Makanya aku angkut Alang & Emy je. Angah kene jaga Alya kat rumah.

Sebelum tu, Mr. Kay kene tutup dulu kedai burger Kak Chik ni. Time nak tutup tu lah ramai yg nak membeli. Order sekali banyak lak tu. Layan jelah..rezki jangan ditolak

Mr. Kay yg gigil2 buat burger...hohoo..

Kalau korang nak ke gi beli burger kat kedai yg tukang buatnya rambut mengerbang camni??? Nasib ni laki aku..kalau tak haram aku nak bli

5 comments:

chOo chet mkn burger je smlm said...

:)) malam tadi aku tingin burger...

sempat gi tapao dua burger ayam special tuk aku ngan xhousemate aku jer...laki aku, aku tluper hihi

ko maner??? asal tak tolong mr kay?? :p

cHoo tamak nak komen said...

suami ko pon ambot panjang cm fillanie nyer :P

rock on!!!!

sheila said...

choo,
sukalah aku panggey ko choo..cam kanak2 riang ria lak rasa hahah..

nape aku tak tlg mr. kay?? aku tolong apa..tolong snap gambar..dia tengah gigih ni..bukan senang nak tgk dia rajin hohoo

rambut tu aku sayang wei..time nikah dulu pun pak mentua aku sound suruh potong..tp sbb bakal menantu dia defend...dia terpaksalah layannnn

choochet meremang jgk bulu dengo ... said...

kekeke ... tp takpe, lain dari yg lain.

kwn kwn aku yg pasan manje ske sgt panggil aku choo sbb die ckp aku manje melanton. otak dorang :P

sheila said...

jap jap..refresh memory jap..

tp betullah ko mmg ada manja sikit2..aku tgh dok imagine zaman ko berponytail ke class dedulu...