Selamat Hendaknya

Abah akan berlepas ke Tanah Suci jam 7.30 pagi 25/11/2008. Tapi before that kite kenalah hantar Abah & Umi kat Klana Jaya first.

Umi ni bukan mak mertua aku..tapi ni adik ipar aku. Kengkawan panggil dia Mary sebab nama betul dia Maryani..hohoho. Umi ni sebaya ngan Along aku..and adik Mr. Kay seibu sebapa yg paling bongsu lak sebaya aku..yg jugak merangkap kawan sekolah aku time primary dulu. Sungguh tak kusangka...hohoho. Jadi dorang ni sume panggil aku Sheila je..sebab aku segan bile dorang panggil aku KakNdak. Rasa cam tua je aku ni..bile panggil nama barulah rasa cam muda sentiasa gitu.

Abah & Kak Ngah

My Abah

Tuan tanah kedaung and at the back is Fie with Aimi yg tengah syok tido

Anak lelaki abah. Mr Kay, Abah & BanChik. Muka seorang anak yg sedih nak tinggalkan abahnya.

Abah & Makcik (ni kire mak mertua tiri aku..)

Me, Kak Lang and Abah. Banchik..misi utk menyibuk sangat tidak berjaya ok..nasiblah La pantas bertindak hahah

Part of the family. Aku takde dalam tu sebab aku sibuk snap sana sini

yang ada menghantar abah


Umi yang bakal bergelar hajjah and Kak Ngah

Bila aku salam abah..and abah peluk aku..aku rasa sedih sangat. Aku dah lama x rasa pelukan seorang ayah. Aku sayang abah sebab pada aku abah adalah bapak mentua yg best. Aku leh borak2 ngan abah..minum2 kat kedai kopi and one more thing abah adalah orang yg sangat simple and tak berkira. Especially ngan menantu dia yg pemalas ni.

Abah & Umi, semoga kalian selamat pergi dan selamat pulang.

2 comments:

choochet hantar mak pak ujung tawon lepeh said...

alhamdullilah, smoga dorang selamat pergi dah balik ...


skali da ko nye entri menimbon :P

sheila said...

tulah pasal..
kengkadang time tu byk..tp mood ilek..
tu yg bile skali dtg moood habis aku cite sume