Turn aku lak

Asyik asyik Ina je yg gi store..sampai aku pun lupa apa rupa store aku. Tapi eloklah sebenarnya tak gi store..so aku xyah peningkan kepala aku pikir pasal semak & sesak yg ada kat situ.

Tadi memandangkan Pakcik Pakistan kesayangan Ina nak amik sample towel so aku pun merajinkanlah diri gi store kitorang tu. Kalau suruh dia gi sendiri harus dia x record kale ape yg dia amik, brape quantity yg dia amik.......untuk memudahkan aku..baik aku gi. hehehhe..itu ayat cover je tu..sebenarnya aku nak kuar dari opis wei...muak dok dlm ni

Sangat pack dengan kotak2...itu baru belah depan. Belakang pintu tu ada lagi satu section yg penuh dengan iron angle yg telah disusun dengan kotak.

Ni kat front display area tapi belum well touch up lagi..kene kasi clear mana yg patut barulah boleh buat showroom

Antara barang hiasan rumah yg kitorang jual kat kedai

Cantik???

Dahlah jom balik. Aku dah lapar dah ni.

No comments: