Aku Kena Lagi

Sekarang ni every month aku demam. Sungguh kurang antibodi aku ni semenjak tua ni.

Hari Sabtu 29/11 aritu walaupun aku demam, aku tetap kene kerja. Malam sebelum tu baru kuar pricing untuk tender Istana Negara. Adoi...nak taknak tetap kene kerja. kalau aku tak buat sapa yg nak buat???

Sabtu tu kejap2 aku tido kat ofis. Gila gigil2 aku time tu. Dahlah aku kerja berdua2an ngan si Asman..pastu aku bantai tido kejap2. Nasiblah Asman ni stok alim2. Kalau dia stok gatal tak bertempat agaknya apa yg akan terjadi kat aku??? hahahhaha

Aku yg flat lepas makan ubat.

Gi klinik pun nak amik gamba gak. Tu tak sedar diri namanya tu. Tengok bibir aku..tebal gilakan time ni? Aku kalau demam mmglah camni..bengkak2 muka aku. Gi klinik dapat MC 2 hari dari Dr. Mano yg ensem. Tenkiu doc.

Tunggu Mr. Kay beli buah yg kononnnya boleh sejukkan badan aku yg panas. Hohoho

No comments: