Aku Rindu

Akhirnya....aku kat Seremban ni.

Dapatlah aku bermesra-mesraan balik ngan lappy buruk aku ni. Seminggu gak aku tak pegang2 dia, raba2 dia..oh aku rindu gilessssss. Tahap rindu aku membuak2 bila Mr. Kay buat TV kat rumah tu macam stadium bola sepak. Tapi sekarang tidak lagi..suka hati Mr. Kaylah nak rasa mcm kat stadium ke..kat US ke..janji aku dapat mesra2 ngan cik lappy aku ni.

Pagi ni bangun tido kol 9, adoyaiiii sikit punya lapar perut ni toksahlah diceritakan lagi. Aku dengan penuh kemalasan gilah beli sarapan kat bawah. Mr. Kay dah x larat nak bukak mata sebab nak balas dendam tido. Balik beli sarapan..aku selaku istri yg agak mithali hohoo..kejutkanlah Mr. Kay sarapan. Fuh laju tau dia bangun..td masa aku kejut suruh beli sarapan hampehhhhh..bukak mata pun xleh.


Lepas makan aku sajalah baring2 sambil tengok Nasib Si Labu Labi kat 105..skali tu tertidolah pulak 2 laki bini ni. Sampai ke pukul 2.30 aku tertido..mmg hantu tido betullah. Sebijik camni kot kitorang terbongkang tadi..ntahlah apa ghomannya tadikan..hohoho
Bangun tido tu aku terus siap2 nak balik Seremban. Sebelum tu kene gi isi perut lagi. Tengok tu..makan tido makan tido je keje laki bini ni time cuti. And around kul 5 aku dengan slamatnya telah sampai ke rumah Mama kat Temiang Jaya...
Sekian saja crite criti taik mata taik inti aku. Mesti korang boringkan baca cite ni.

2 comments:

manisz said...

kira ghoman ko tu bwh kesedaran lah tu.. huahuahuahua!!

sheila said...

aku x pahamlah wei ko ckp apa..
tolong explain dlm bahasa melayu sikit hahahh..serius aku x paham