Alangkah Indahnya....

Apa yang indahnya?

Indah ke gamba korang dengan gaya peace ni? Tak sesuai langsung..

Dah tua bangka terhegeh2 lagi tau amik gambo peace2 ni. Please ignore muka aku yg x siap tu. Baju ceklat, muka ceklat..nasib baik rambut tu itam..kalau tak tu..harus org x nampak aku..hahhaha

Ni ha yg alangkah indahnya tadi tu. Alangkah indah kalau duit2 ni aku yg punya. Punya tak tentu arah tangan si Ina bila nampak duit banyak2 gitu atas meja dia. hohohoho..gila juling mata dia..

Aku rileks je bila nampak tu..dah biasa dah. Hahahahahh..gila poyo ayat aku. Nak nampak duit rm50 4 helai dalam wallet pun jenuh..ni pulak nak nampak duit berikat2 camtu...tahun bilalah agaknya aku nak ada duit cash byk camni ye???

Slalunya korangkan..di hari2 biasa yg bukan hari gaji brapa duit cash paling banyak korang simpan dalam wallet? Kalau aku kan..kengkadang ada duit biru2 yg rm1 dalam 2-3 keping..tu je..sian sungguh aku. Nasib baik kat office ni aku ada tabung..so buleh gaklah aku korek2 tabung nak buat gi bli lauk lunch..

2 comments:

manisz said...

weih.. tk takut ke opis ko jadik sasaran perompak.. bukan takat opis, dgn ko2 org aim kang..

sheila said...

nak rompak opis aku..silakanlah..duit tu bukannye ada lagi pun..dah dibuat apa yg patut..

tp kalau nak rompak aku..apalah yg dorang dapat ye..