aPa hal ni??

Apsal aku xleh nak tukar layout blog aku?
Apsal aku xleh nak make any changes?
Apsal aku xleh nak upload gambar?



Hishhhh..



Dah le blog aku xleh nak appear cam biasa..asyik hang je. Bila aku nak tukar layout problemlah pulak..tekanan ok.

Mak tertekan. Kalau yang menekan itu adalah Mr. Kay..mak tak kesah sgt..sebab tekanan itu adalah shedapp. Oppssss mak terlucah disitu..Amponnnnnnnn

4 comments:

Tijah Lawa said...

wakakaka!!!

ko sewel nokkkk!!!

sheila said...

hahah..kengkadang mak gelenya gak..

ザリア said...

x elok tekanan2 ni..hehe..

chOochet ngengader je said...

lah kembalik ke pangkal jalan ker...

bkn ke ari tu sesuci embon seputih salji layout ko neh...

kekeke :))) * gelakkan sheila *