... Bahagianya Bila Dapat ...

Mr. Kay ada kerja kat luar and masa dia amik aku balik tu aku rasa sangat kenyang skali. So, dengan berlagaknya aku cakap ngan dia..aku xnak dinner. Kata badan dah naikkan..so kenalah cuba mengawal nafsu makan tu sikit.

Sekali lepas aku mandi manda..wow..baru terasa lapar mcm nak gila. Aku makan epal yg ada kat dalam fridge tu..still xleh nak cover rasa lapar tu. Time tu mulalah tanduk aku kuar kat kepala. Terbayang2 je satu benda yg ada kat dapur tu..

Bahagia rasanya bila aku dapat makan benda ni memalam. Lupa diri kejap.

Nilah dia makanan yg aku bedal. Aku rebus je maggi ni sebab malas nak tenggek atas dapur.

Dulu aku tak suka guna perkataan tenggek ni. Pakcik kat ofis dulu suka sebut.."tenggek nasi"..aku rasa cam melucah je bila sebut tenggek..hahhahahha. Macam2 jelah otak aku ni..kalau dah biru tu..birulah jugak..asyik kona baring je kan.

4 comments:

choochet kalao malas pon cari yg dua minit nye food yg leh siap kekeke said...

itu kari kan?

mak ske maggie tom yam!

sheila said...

a'ahlah..

kate anak india..of cozlah i'll go for curry

lain2 perisa aku xleh nak mknlah..mesti nak kari kari kari..

ザリア said...

pelahapnye ko..kuo tanduk kebau ke
tanduk badak sumbu..

sheila said...

uit..tanduk tu tinggi & tajam sgt..
tanduk yg kat aku ni kecik comey je heheh