Bila Cuti..

Masa cuti hari Keputeraan Sultan Selangor aritu..aku gi breakfast kat Jalan Tanglin. Dah lama tak makan kat situ. Last aku rasa masa aku gi buat sale kat JKR tu. Sebelum posa..lama dah tu.

Walaupun Mr. Kay ari Kamis tu..aku tetap nak ajak dia jugak. Ofis dia start kul 9.30 and everyday dialah org paling awal sampai ofis. Around 9 dia dah sampai sebab dia kena anta aku gi keje dulu. So, sekali skala lewat tak menjadi masalahlah kan...

Aku makan Kueh Tiow Kungfu. Rasa utk haritu adalah 3 stars out of 5. Aku taktau napa rasa gravy dia cam manis je. Aku toleh kat tukang masak tu..org yg sama tapi napa lain rasa dia ntah. Aso tu ngamuk sebab lama x dapat kot hohohho..

Pastu balik dari breakfast aku ngemas2 sikit sebelum aku zzzzzzzzzzzzz. Yelah haritu kan aku tertinggal lappy aku kat Semban..so xde apa aku nak buat melainkan tengok tv.

Bangun tido rite before zohor tu..aku buat apa yg patut and seterusnya aku kerjakan kain yg dah menggunung kat dalam bilik tu.


Lega mata aku bila kain dah xde bersidai kat dlm 2nd room tu. Bila nak ada bibik ni?? Aku malas betullah bab2 nak melipat menggosok ni...huhuhu

3 comments:

Eya said...

ko masak lauk ape tu sheila?
cm sdp je..

eh dulu ko operate,bape inci ek?

Eya said...

eh2..silap le..
aku ingat ko msk upe g bekpes..
ahaks..tu la jadahnye x bace.
jgn mara haaaaaaaa

sheila said...

tulah ko..
penat je aku karangkan ayat..ko tgk gamba je

aku operate bape inci ye?? camno nak ukur ni aku tgh pakai girdle bagai..nantilah balik kang aku ukur pakai pembaris besi hahahha