Cerita Tertunggak

Hari Selasa aritu aku still on MC sebab demam tapi demam2 pun makan tetap makan. Kata makan untuk hidop..jadi kenalah makan.

Pagi tu siap2 gi AffinBank sebab ATM card aku xleh pakai. Hangen je aku tau..org lain gaji ari Jumaat..malam tu jugak dah gi meng'kaya'kan shopping complex. Tapi haku??? Hari Selasa pun gaji xleh nak kuar lagi tau. Bila dah setel masalah ATM card aku..aku dah transfer gaji aku dari Affin ke Maybank baru lega sikit ati ni. Senang nak bayar utang piutang keliling pinggang ni.

Lepas setel kat bank aku temanlah Mr. Kay gi buat keje sikit. Dia pun tak sihat sangat..sebab terkene jangkitan demam aku. Sebelum balik dah terlanjur kitorang kat area Ampang Park tu..makanlah kat Cozy House ni

Baby Kailan with Mixed Meat

Apa nama nasi ni ntah..aku jadi pelupalah pulak sejak demam ni

Punyalah ramai manusia kat kedai ni during lunch hour

Mr. Kay tengah bayar
Aku xleh nak review makanan kat sini sebab harini aku rasa semua benda yg ada kat situ tak sedap

Lepas tu terus je balik umah. Aku dah gigil2 balik dah

No comments: