Contest 7777

====== This is sticky post. Please scroll down for new updates and postings ======


I've seen many bloggers yg buat contest kat blog dorang and yang paling latest kat blog Kak SaDi. Cam best jek. Aku pun cam tergedik2 jugak nak buat contest rasanya. So, contest aku ni camni...lebih kurang cam dorang gaklah (lebih kurang ke? bukan cam sama ke???) ..sebab aku malas nak pikirkan

Any of you guys yang manage to capture blog hit aku yg ke-7777 please print screen that page and email it to me at sheila@etsb-group.com.

Apa tu blog hit?
Ala blog hit tu yg ni..yg aku bulatkan kat gambar kat bwh ni.


Camne nak print screen?
Korang nampak tak kat keyboard korang..ada button dekat ngan [Insert, Home sume tu...button ni PrtScn] ala kalau yg pakai PC button tu atas pada arrow2 tu. Kalau yg pakai notebook biasanya button tu sebaris ngan F1-F12 tu..korang carilah ye.


Korang skrol blog tu sampai nampak bloghits tu..pastu korang tekan je button PrtScn tu..pastu korang bukaklah Program Paint ke, Word ke, Excel ke..korang cari icon paste..korang paste je kat situ. Pastu korang savelah dalam bentuk JPG ke..ikut suka korang. Lepas tu silalah emailkan yg korang dah save tu pada aku as a proof sebelum korang dapat hadiah tu. Senang je kan..so please be aware of it.

So, korang tiap kali masuk kat blog aku ni...korang sila2lah tengok korang jadi pengunjung yg kebrapa. If you're lucky enough you might win the prize. Apa prizenya??? Korang menanglah dulu..nanti barulah korang tau

5 comments:

manisz said...

aku akan cuba sedaya upaya for 7777.. huhuhuhu

choochets fav no is eight said...

aku nak tunggu no ong aku 8888

kekeke...

adiah musti mao beh yeh :p

sheila said...

sham,
nak menang slalu2lah masuk blog aku ni..pastu sambil masuk sambil klik kat iklan nuffnang aku tu..boleh tambah income aku..hahahha

choo
ada mmber aku ahli zhulian..dia ckp org zhulian kalau dpt keta suka amik no ni..8848 means..kaya, kaya matipun kaya hahhaha

pHat sUe said...

kekeke...kalao 3848 maknenye ape pulak ...

CuTeMiUt78 said...

oh... ada contest gak erk.. heh.heh.. kat blog kita pun akan dapat hadiah pada sesapa dapat print sreen capture 5000.. cuba ler..good luck