Exchange Gift

Year End activity for AP kitorang buat Exchange Gift again. This time we exchanged kain ela and the colour MUST be green. Any tones of green will do.

Partner aku this time is Kak Teratai. First time aku berpartner ngan dia. Slalunya aku bli tupperware je dari dia.

The kain I received from Kak Tai. Sebenarnya aku musykil gak. Matching ke 2 kain ni? Rasa mcm x matching je kan. Aku plan nak bli kain lain utk pasangkan ngan 2-2 kain ni. Kain yang ala2 batik tu aku buat kebaya ke..waaaaa sesuai ke mak yg tembun ni pakai kebaya????


Ni pulak kain from me to Kak Tai. Harap Kak Tai sukalah dengan pilihan kain yg Mr. Kay pilih ni. Time beli ni aku tak sihat so Mr. Kaylah yg terpaksa buat pilihan.

2 comments:

choochet tak ske :p said...

ske ijo yerrr

sheila said...

not really..
the theme is green..jadi aku kenelah kasi & trima ijo :)