Gift for the Winner!!

Ina dah lama actually menang game yg aku organize kat AP. Time tu aku buat game..cari perkataan tersembunyi. Memula aku ingat nak blikan dia perhiasan rumah...tapi asal aku gi shopping je aku mesti terlupa pasal hadiah tu.

Sudahnya..haritu masa aku shopping online..aku hadiahkanlah si Ina ni dengan barangan Tupperware. At least lamalah jugak dia boleh guna hadiah ni. Yelah tupperware is a well known brand and the quality is at top.

Hopefully dia sukalah hadiah dari aku ni. Senyum dimuka x semestinya senyum dihati..hohoho. Ah tapi aku peduli apakan. Kata hadiah dari penaja..which is aku..so suka ati penaja tulah nak kasi apa. Nasib aku tak kasi tuala good morning 3 helai hahahha..

Yang kasi hadiah harus jugak ada gamba..walaupun muka agak sengal sikit time ni.

>>> My eyebag can be clearly seen. How to do?

2 comments:

ザリア said...

bile nk kasi adiah kat aku lak?

sheila said...

ko gi capture 7777 tu..nanti dapatlah hadiah dari aku