Makan, makan & makan

Agi hidup agi melahap..

Ini motto hidup aku..so sesapa yg rasa nak diet, nak slim mcm model..sila jangan amalkan moto hidup aku ni.

Lepas habiskan duit bli shades, baju yg belah2 dalam tu..Mr. Kay telah menggelupur kelaparan. Laju je dia jalan tinggalkan kitorang reramai kat blakang ni. Sebab mama dah sebut dari rumah tadi dia nak makan garlic toast kat Old Town White Coffee so Mr. Kay tanpa tanya kat sesapa terus je gi kat situ..yelah menantu yg baik harus peka pada demand mak mentua ye.

Mr. Kay girang gembira sebab perut dia yg lapar tu bakal diisikan. Mrs Kay pulak tengah sibuk isi borang order...

Memasing sibuk ngan menu

Mr. Kay dah dapat penyakit aku. Amik gamba dimana, bila2 masa.

No comments: