Pukul Bape Datuk Ghimau

It's been nearly 3 weeks since I lost my watch. Huh...sangat menyeksakan jiwa raga aku. Aku dah terbiasa..asal nak tgk time je mesti angkat tangan kanan..sekali masa jam lama tu ilang..tak pasal2 aku cam ada sawan tangan..kejap2 aku angkat tangan kanan..tp hampa..jam ilek.

Nilah jam lama aku yg masih kilat2 lagi. Yg beso buruk tu jam Mr. Kay. Yang buruk tu xmo lak ilang..ish ish ish


Jam ni beli kat Sg. Wang..rasanya kali terakhir pegi outing kat Sg. Wang ni adalah 3-4 tahun yg lepas. Beli jam yg murah2 je..aku kan org yg agak tak berduit..so bawak2lah sedar diri hehhe.
harus ada gamba pemilik blog ni. Apsal tetiba aku rasa cam putih bersinar gitu..hohoho..

Antara jam Casio yg ada. Aku nak pilih Casio gak sebab Casio adalah jam yg murah antara yg murah. Mak miskin (sila kesian ngan aku..aku anak yatim)


Tadaaa..nilah yg aku pilih. Jam lama base dia kale silver..yang ni aku amik black pulak. Tapi jam ni x glow dalam gelap mcm jam lama tu. Huh..napa aku lupa nak test test masa beli tu ye??

No comments: